Visie en werkwijze

Mijn stijl wordt gekenmerkt door meeleven en erkenning. Ik zoek de kwetsbaarheid achter waar je mee te maken hebt en hoop dat mijn vragen je helpen die te onthullen en (her)ontdekken, zodat je hoop ervaart. Ik breng wat ik hoor onder woorden en durf daarbij te confronteren.

Mijn bodem is stevig. Op sommige momenten kies ik voor professionele onzekerheid, waardoor patronen zichtbaar worden die je herkent uit waar je in vastloopt.

Ik kijk met een systemische bril. Dat betekent dat ik je graag wil leren kennen in de context van je omgeving en achtergrond. Daarbij neem ik je serieus in wat je nu tegenkomt. Juist waarvan je het gevoel hebt dat het er niet mag of kan zijn, ook dat krijgt aandacht. Als daar passend ruimte voor komt, kun je ook de weg naar herstel gaan zien.

Ben je benieuwd om meer te horen over hoe ik werk? Neem gerust een kijkje bij Doorbroken Schaamte voor meerdere interviews.

“Op advies van m’n ouders ging ik in gesprek met Jantine. Ik deed het ook voor m’n ouders, maar ik had niet gedacht, dat ik er zelf zo veel aan zou hebben.” K.16 jaar oud

“Jantine weet de juiste vragen te stellen en door te dringen tot de kern.” M. 44 jaar oud

"Jantine luistert en spreekt zonder vooroordeel. Daardoor durfde ik ook mijn kwetsbare kant te laten zien.
Ze stelt vragen en gaf mij daardoor inzicht waar ik het zelf nog niet zag. Ze voert het gesprek met oprechte bewogenheid en aandacht voor de persoon. Daarmee heeft ze mij geholpen open te zijn in wat me bezighoudt en richting gegeven naar een oplossing." vrouw, 33 jaar oud

Jantine Stam

jantine stam

 

 Samenwerkingverband

logo doorbroken schaamte

purity4life        

                  Herstellen van vreemdgaan:

                  Logo Samen en relatieherstel png

logo RIJ

Om verder te lezen

website doorbrokenschaamte

logo Refoweb kopie

Afspraak maken

Neem contact met me op om een afspraak te maken. E-mail:
jantine@dichterbijherstel.nl
Telefoon: 06 360 88 006

Locatie

Veenendaal (Stationsstraat 51B en G)
kantoor 2 (maandag) of 3 (woensdag)

Klachtenregeling

Wil je een klacht indienen over de hulpverlening van Dichterbij Herstel? Klik dan hier.